BMW 3-Serie: Motorkap vergrendeling links zit vast

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

Vergrendeling links zit vast, rechter gaat wel open. Je hoort links wel dat er beweging in zit, klikkend geluid. Heel vaak op en neer bewogen maar schiet niet los.
Mijn vraag...hoe kom ik bij de vergrendeling om deze alsnog open te laten gaan. Alles rond om zit dicht gebouwd, gril eruit gehaald, maar geen idee hoe ik er bij kom. Lees graag jullie reactie en hopelijk een oplossing. Thx.

jps85

Geplaatst door jps85 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (145) PRO, 10 jaar geleden

heb je ook geprobeerd door iemand licht op de motorkap te laten drukken terwijl je het ontgrendeld. als er spanning opzit wil het ook niet loskomen.

jps85 (0), 10 jaar geleden

ja al geprobeerd, bij 320 van zwager gekeken, zag dat ontgrendeling wel los kwam bij hem maar de haak die dan los moet komen ging bij hem ook al moeizaam, ingespoten met wd40 en nu soepel, denk dat deze bij mij blijft hangen. Alles al geprobeerd met schroevendraaier eronder onder een hoek, met dik ijzerdraad...ik weet dat ik in de buurt zit maar net dat tikkie lukt niet, maar hoe kom je erbij???? Alles zit dicht gebouwd eromheen. :-(

kaleido 1 (1860) PRO, 10 jaar geleden

Met een slangetje proberen bij het mechaniek te komen en flink met kruipolie in proberen te spuiten , misschien komt hij dan los.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.