BMW 5-serie 2016: Navigatie

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Motorcode: N20B20B, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 135

De laatste navigatie update 2024 is dramatisch slecht. Plaatsnamen worden niet meer aangeduid zoals op de ANWB borden maar met de naam van de gemeente. Zo is Herkenbosch plotseling Roerdalen op de navigatiekaart en Sneek staat aangeduid als Súdwest-Fryslân. Ook in de wegenkaart zijn onbegrijpelijke veranderingen aangebracht. Zo staat het knooppunt A73-A67 bij Venlo er niet meer correct in en zijn bij Helmond wegen toegevoegd die al meer dan 10 jaar verdwenen zijn.
Ik zou graag terug gaan naar een vorige versie van de navigatie. Updates worden via een USB stick in de auto geladen. Iemand die weet hoe dat gerealiseerd kan worden?

Amphora

Geplaatst door Amphora (65) , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door

9 uur geleden - Amphora

BMW blijkt gebruik te maken van het gratis kaartmateriaal van HereWeGo. Daarin zijn plaatsnamen ingeruild voor de namen van gemeenten. HereWe Go lijkt op het eerste gezicht op Wikipedia, met de optie om zelf wijzigingen aan te brengen. Maar wie dat hier zou moeten gaan doen is mij niet duidelijk. BMW Nederland wast de handen in onschuld. Ik zou graag in contact komen met iemand van BMW Munchen die daarover gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.