BMW 3-Serie: navigatie storing

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18

Hoi,

ik heb een 318i touring. Ik heb er een Becker High Speed navigatie ingebouwd maar.........hij vind wel 9 satelieten, ik kan een route ingeven maar zodra ik begin te rijden, rijdt hij niet mee. Hij blijft staan op de plek waar ik de route gekozen heb. Nu heb ik in mijn werkauto exact dezelfde navi. Eerst antenne omgeruild, daarna hele systeem. Wat blijkt: beide systemen werken prima in mijn werkauto maar niet in de touring. Ook niet wanneer ik de antenne uit het raam hang.
Kan het liggen aan het bmw alarmsysteem ? Mijn TomTom doet het wel.
De vorige eigenaar vond het nodig om de radio stekker van de kabelboom af te knippen. Zo heb ik het snelheidssignaal niet aan kunnen sluiten. Dit zou nog een eventuele oorzaak kunnen zijn.
Wie weet welke kleur codering dit signaal heeft in mijn E 36 ??

Alvast bedankt !

roykejanssen

Geplaatst door roykejanssen (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Snelheids signaal niet aanwezen, die moet je wel aansluiten anders doet ie het inderdaad niet. Is volgens mij zo uit mijn hoofd een zwart met witte draad, die zou eventueel ook van het dashboard afgetakt kunnen worden.

gr Martin

roykejanssen (0), 14 jaar geleden

Yp, had t al op een duits forum gevonden. Zwart wit, zit bij kabelboom vd radio. Werkt perfect. Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.