BMW 7-Serie: Niet aanslaan

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine

BMW type E23 wil naat aanslaan. Auto is onder rijden stilgevallen. Heb een sterke vonk, benzinedruk 2.5 - 3 bar. Luchtklep staat niet vast. Trek ik brandstofpomprelais er uit, heeft hij neiging om aan te slaan. Ook op remmenreiniger wil hij lopen dan. Hij verzuipt gewoon volgens mij. Rotor en verdeelkap zijn nieuw. Bougies voor alle zekerheid vervangen. Wat wel opvalt is, als ik een LED aansluit op verstuiver, dan knippert deze veel sneller dan bougie vonkt.
Wie heeft nog een tip. Het is een L- jetronic systeem.

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

joba (0) PRO, 7 jaar geleden

Beste,

Autodata geeft aan dat de brandstofdruk 2,5 bar moet zijn maar met jou opgegeven gegevens zou hij toch moeten lopen. Kan zijn dat de eindtrap in je ecu eruit ligt. Dan zie je led wel oplichten maar als hij de injector moet aansturen is deze niet sterk genoeg. De injectoren eruit halen en met de galerij erop (starten) kijken of ze effectief inspuiten. kijk wel uit met je vonk.
Succes,
J Brand

arjankempeneers (0) PRO, 7 jaar geleden

Auto is verkocht naar Polen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.