BMW X5: niveauregeling inaktiv lampen vallen uit

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0

de volgende problemen doen zich voor met mijn X5
1) tijdens het rijden vallen de lampen 1 a 2 seconden uit om vervolgens weer aan te gaan. sterkere zekering door de garage gemonteerd heeft probleem niet verholpen. wie herkent dit probleem?

2) sinds februari 2010 tijdens het rijden in de sneeuw (midden duitsland) plotseling de melding niveauregeling inaktiv. Al door 3 garages bekeken waarvan 1 BMW garage. Veel doormeetkosten maar melding blijft storend aanwezig. Wie herkent dit en heeft een mogelijke oplossing. NB de auto staat niet scheef.

alvast dank voor de reactie

reinhart21

Geplaatst door reinhart21 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb je xenon verlichten? Zoja dan heb je waarschijnlijk ergens een slechte verbinding en hier is niet een eenduidig antwoord voor. Je zou alle verbindingen die zich in hetzelfde circuit bevinden moeten controleren, het kan bv zelfs in de achterlichten zitten (E46 kwaal)
Ook voor het 2e probleem is niet zomaar een antwoord te geven, is ie ook uitgelezen? Heb het zelfde probleem bij een auto van een klant (E60) maar heb het probleem nog niet kunnen vinden. Geeft een fout code op een hoogte sensor, fout komt bij deze auto vaak voor als het vochtig weer is.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X5 of stel zelf een nieuwe vraag.