BMW 3-Serie: olie bij bougie

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20

hoi,heb een bmw 320i van 1995 met een km stand van 268 duizend,ik vervang optijd altijd de olie (10w40) en de bougie`s ,nu was de laaste keer op een bougie dat er olie op zat kan dit veel kwaad?en hoeveel km kan zo blok eigelijk hebben.
want ben echt tevreden met deze bmw.

travis

Geplaatst door travis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

jan T (5) PRO, 12 jaar geleden

nee hoor dat beetje is niet erg.
en hoe lang dat de motor mee gaat hangt er erg van af hoe je er mee omgaat was ze kunnen best lang mee.

groetjes jan.

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Als je er nog lang in wilt rijden moet je zorgen dat je die olie lekkage kwijt raakt, bij deze motoren krijg je snel en misfire als er olie in de bougie gaten staat, komt bijna altijd van een lekkende klepdeksel pakking en die ie makkelijk zelf te vervangen.

gr Martin

travis (0), 12 jaar geleden

ok dus toch verstandig om dit eens te doen ,het gaat om 1 bougie waar olie aan zat.maar heb geen olie verbruik en merk er niets van met het rijden.

maar kan geen kwaad als ik zo nog een tijdje blijf rijden.

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Het kan direct geen kwaad en je merkt het vanzelf als ie slecht gaat lopen, ik zou er alleen niet te lang mee wachten want je weet nooit hoe snel het ergen wordt.

gr Martin

guyleroi (0), 12 jaar geleden

Best je kleppendeksel pakking vervangen, kost weinig en simpel te doen, anders gaan je bougies sneller verslijten en geven idd een mindere capaciteit, en als je deksel er toch af is, let ook eens op de newtonkracht van je rekbouten of die nog op punt staan, dat vergeten veel garagisten na te zien,

travis (0), 12 jaar geleden

hoi,welke pakking heb ik dan nodig en heeft iemand een schema of zo hoe ik dit het beste kan doen want ik weet het niet zo goed hoe of wat,komt er veel bij kijken ,als ik een foto of zo zie wat ik allemaal moet doen zal wel helpen voor me,bv een onderdelen schema van het blok of zo kan ik dit ergens vinden.

MJ (0) PRO, 12 jaar geleden

zoek op e36 bentley pdf

Evt kan je na schoonmaken ook een stukje zelfklevend aluminiumtape over het lek zetten. Maar beter is de pakking vernieuwen.

travis (0), 12 jaar geleden

hoi,wil het even laten weten dat het allemaal gelukt is,wel met wat hulp maar is weer ok.

bedankt voor julie reactie`s

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.