BMW 3-Serie: Onder het rijden motor uitgevallen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600i E36

Hallo,

Vandaag had ik het probleem dat tijdens het rijden ineens geen gas meer had. Naar de kant gestuurd, motor uit en hij startte niet meer... Hij gooit hem wel voldoende rond, maar slaat niet aan? Wat zou dit kunnen zijn? Afgelopen week heeft hij wel een keer wat gestotterd onderweg, verder kwam dit als een donderslag bij heldere hemel!

Ik heb wel geconstateerd dat de voorzijde van de motor olie zweet/lekt van ergens onder bij de waterpomp. Het is een aardig oliespoor geworden welke via de voorzijde van de motor (langs de krukassensor) en onderzijde loopt. Het olieniveau was wat aan de lage kant. Zou dit mede de oorzaak kunnen zijn? Waar zou hij kunnen lekken, mits dit meer voorkomend is...?

Ik hoop een antwoord te kunnen vinden, aangezien ik graag zelf sleutel, en het ook graag zelf oplos,

Alvast bedankt!

jaspervanhooff

Geplaatst door jaspervanhooff (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

driver3 (0), 15 jaar geleden

doet je benzine pomp het nog kan een oorzaak zijn
en dat lekker van je olie zal wel de pakking zijn van de kleppedeksel beetje rot mischien maar die veroorzaakt niet dat probleem je bent alleen wat sneller door je olie heen als je er niets aan doet :S

gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.