BMW 5ER REIHE: onregelmatig bij koude motor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 306S3, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 170

hoi allemaal.
heb een mooie 530i van 2003 nu is het zo dat als ik start met koude motor gaat hij onregelmatig lopen en als ik dan enkele km heb gereden is het weg,nu hebben ze hem uitgelezen en cilinder 4 ligt het brobleem nu hebben ze de bougie`s vervangen en ze hebben ook al een keer de bobine veranderd kijken of die niet kapot was maar helaas ook niet ze hebben de injectoren nagekeken en verwisseld maar het blijft bij cilinder 4 ook tijdens de wisseling ,nu hebben ze hem ook geflust maar is nog steeds het zelfde de compressie is ook goed geen olie verbruik of iets ,nu denken ze dat het nog de klepstoter van cilinder 4 kan zijn maar dat is nogal een ingreep heb ik begrepen en kunnen ze nog niet garanderen natuurlijk dat het weg zal zijn ,dus mijn vraag is .


iemand hier ervaring mee gehad en opgelost of iemand nog een idee wat het zou kunnen zijn.

alvast bedankt

tosca3

Geplaatst door tosca3 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tosca3 (0), 6 jaar geleden

hoi ,nu is het ook zo dat als hij schommelt de radio soms uitvalt zou dit ermee te maken kunnen hebben?

voyager (0), 6 jaar geleden

Dat zou kunnen gebeuren omdat dan ok stroomaanvoer vanaf dynamo stookt.Mogelijk is deze ook niet al te best.Dynamo doormeten(laadspanning) zal hier uitsluitsel geven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.