BMW 3-Serie: onwel worden inauto

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2 liter

Hallo
ik zit met een probleem ik heb een ander auto gekocht een drie weken geleden, nu elke keer mijn vrouw mee ga met de wagen wordt zij onwel in die wagen, vroeger hadden we een BMW 225D en daar had zij dit niet ze heeft dit nog nooit gekregen ook niet in andere wagens, wat kan daar aan gedaan worden?

marc55

Geplaatst door marc55 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Alex218 (0) PRO, 11 jaar geleden

Komen er uitlaatgassen in de auto? Klinkt bijna als een Koolmonoxide vergiftiging.. kijk eens of dat ook zo is als je een raam open laat staan tijdens t rijden?

marc55 (0), 11 jaar geleden

ik denk het niet die wagen is nog maar onlangs naar de keuring gewest voor verkoop ik heb daar geen last van maar wel mijn vrouw, die is een diesel en in de uitlaat zie je geen zwarte bitter meer in die uitlaat dit is juist zo als een uitlaat van een benzine wagen die staat grijs wordt dit nu zo gefilterd ik weet het niet, het is wel een vervellend probleem

Theo Sparenburg (5), 11 jaar geleden

Ik neem aan dat de ventilatie op invoer van verse buitenlucht staat en niet op recirculatie en er ook daadwerkelijk buitenlucht binnenkomt en het interieurfilter schoon is.

vr.gr. Theo

kaleido 1 (1630) PRO, 11 jaar geleden

Sommige mensen worden nu eenmaal ziek in een bepaalde auto , waarom ???????
Mijn dochter wordt misselijk in een zafira bv .
Heb een scenic gekocht , daarvoor.
Zeg maar waar het aan ligt , als verder niemand ziek wordt in jullie auto .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.