BMW 3-Serie 318 Coupé: Ophanging probleem

Bouwjaar: 1993

Als ik naar de auto kijk dan ligt de achterkant links 2cm hoger dan de rechterkant. Waaraan zou die kunnen liggen?
Hij is pas vorige maand naar de keuring geweest en zonder probleem gekeurd terwijl het toen ook al zo was. Alleen valt het nu feller op er staan nu 17inch velgen onder en aan de rechterkant schuurd de auto bijna tegen de band terwijl links er een opening is van meer dan 3cm.
Wat ook opvalt is wanner de auto omhoog gekrikt is en hij terug naar beneden gaat alles weer gelijk staat tot er effe mee gereden wordt dan staat hij weer schuin.

Iemand een idee wat dat kan zijn? Schokdempers, de ophanging of iets anders??

Fireblade3051

Geplaatst door Fireblade3051 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

PBleeker (0), 19 jaar geleden

Ik denk dat je het zoeken moet in de schroefveren , de linker is waarschijnlijk gebroken.

Arnold684 (0) PRO, 19 jaar geleden

het kan ook zijn dat er in het verleden 1 gebroken geweest is en dat er een ander type veer onder gezet is die er wel hetzelfde uitziet en dezelfde afmeting heeft maar toch stugger of slapper is, bij bmw heb je namelijk verschillende keuzes ivm met uitvoeringsverschillen van de wagen, denk bijv aan een trekhaak, de veren die daarvoor aangegeven worden zullen iets stugger zijn

ericveekens (0), 19 jaar geleden

Wat Arnold zegt zal hoogst waarschijnlijk wel het probleem zijn je kunt de veren kontroleren er zit een kleur merk op maar wij hebben ook zo"n probleem gehad maar met compleet nieuwe veren eronder was het iets beter maar nog niet 100% in orde maar klant heeft auto daarna snel verkocht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.