BMW 3-serie Cabrio 1998: oververhitting motor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 206S3, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Ik heb een motor M52B20 - 206S3 een temperatuur probleem, de motor temperatuur slaat een snel in het rode vlak. En de kacheltemperatuur wordt niet warm. Ik heb de radiator, slangen, thermostaat, waterpomp, en kachel controlekraan laten vervangen en de cilinderkop is afgevlakt en door een garage weer erin gezet. Twee maanden niets maar nou weer het zelfde probleem? wat kan dat wezen!

Taarb000

Geplaatst door Taarb000 , lid sinds 1 jaar geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Dat de kachel niet warm wordt kan duiden op lucht in het systeem.
Er zit voldoende koelvloeistof in het systeem , er komt geen lucht uit het ontluchtingsnippeltje op de radiateur ?

Taarb000, 1 jaar geleden

Koelvloeistof op peil, meerdere malen ontlucht maar koelwater temperatuur te heet lampje op dashboard brandt na dat ik 5 minuten rijd. Verwarming wordt niet warm?

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Lijkt op een verstopping dan , kachelslangen worden ook niet warm ?

Taarb000, 1 jaar geleden

De BMW wordt a.s. donderdag opgehaald door de garage die ook de koppakking heeft vervangen, ik laat het weten wat uitkomst is! Ik heb het hele system al uitgespoeld!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie Cabrio of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.