BMW 5-serie 2010: Panoramadak

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: N53B30A, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 150

Omdat ik bezig was met de carplay module heb ik de minpool losgehaald en afgedekt om kortsluiting te voorkomen. Na het klussen uiteraard weer gemonteerd maar sindsdien moet ik de panorama dakraam handmatig ingedrukt blijven houden tot dit open gaat ipv 1x te drukken en dat het automatisch verder open gaat. Hiermee kwamen andere problemen.. Namelijk dat de pano niet meer half open gaat als er op de knop gedrukt of ingedrukt gehouden wordt. EN het gaat niet altijd dicht. De windschermer moet ik met de hand beetje omlaag duwen en dan gaat het wel sluiten. Maar de windschermer beweegt niet zo zwaar en er zit geen vuil op de rails.

Waar kan dit probleem aan liggen?

muratu

Geplaatst door muratu , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Opnieuw inleren.
Je zou kunnen proberen met lopende motor het dak te openen en dan de schakelaar aan het einde even vast te houden , vervolgens dicht doen en de knop ook even vast houden als deze dicht is.
Anders inleren met juiste apparatuur.

Ehombie PRO, 4 maanden geleden

wat kaleido zegt klopt. inleren. even google gebruiken of handleiding
Geen apparatuur voor nodig. iets van knoppen lang inhouden....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.