BMW 3-Serie 2000: Probleem met ingebouwde GSM

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2000

Hallo allemaal,

Mijn BMW heeft een ingebouwde GSM. De GSM geeft continu kontroleer kaart in de display. Ik maak gebruik van een duo kaart. Er is me verteld dat het probleem waarschijnlijk door de huidige SIM kaarten komt. Deze zijn 32 bits en van een ander voltage dan "vroeger". Vodafone kan schijnbaar de SIM kaart niet omruilen voor een ouder exemplaar, want ze schijnen niet meer uitgeleverd te worden. Ik heb zowel de kaart lezer bij de telefoon als ok achter in geprobeerd bij beide krijg ik de telefoon niet aan de praat. Weet iemand een oplossing??

Bij voorbaat dank!

Kris

kris6393

Geplaatst door kris6393 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

svaleras (100), 19 jaar geleden

Ken het probleem, maar toch, heb zelf ook een vodafone kaart en die werkt bij mij wel. ook achterin

geert3501 (0) PRO, 19 jaar geleden

ik heb het ook een keer meegemaakt overgestapt op ptt en het werkt wel volgens bmw kunnen niet alle telecom aanbieders op ieder toestel.

kris6393 (0), 19 jaar geleden

Probleem is nu opgelost. Heb na veel pijn en moeite bij Vodafone een NIET 32 bits kaart gekregen (een oud model ipv een nieuw model) en nu werkt het perfect, zowel voorin als achterin.

De Vodafone helpdesk gaf aan deze SIMs niet meer leverbaar zijn. Echter via Vodafone Corporate is het toch gelukt. Dus voor diegene die nog tegen dit probleem aan lopen... De aanhouder wint!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.