BMW 5-Serie: radio + middenrooster demonteren

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

misschien een rare vraag maar als ik de radio demonteert ( toch alleen volumeknop eraf halen en dan dat moertje losdraaien komt die los?) en het middenrooster er uit wipt kan ik dan de luchtslang zien zitten van de ventilatie? denk dat die los zit omdat er geen koude lucht van de airco meer binnenkomt. airco zelf is goed, pomp werkt en de slang die naar binnen gaat is koud dus daarom denk ik dat de slang die binnen zit los is en nu de aircolucht in mijn dashboard blijft. dus als ik dat verwijder kan ik dan die slang zien zitten/liggen?

dank u voor de aandacht.

Frank

bmw523frank

Geplaatst door bmw523frank (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eddyarc (100), 13 jaar geleden

voor de radio uit te halen moet je achter de volume knop een schoefje een have draai geven en tevens naar u toe trekken dan komt de radio display er uit daarachter moet je twee schoeven los draaien totdat je de radio kunt los trekken;
de gril in het midden bestaat uit twee delen het bovenste gedeelte klikt er uit en daar onder zitten nog schroeven.

bmw523frank (0), 12 jaar geleden

ben bij de aircohelper geweest in spakenburg en die gaf aan dat me fan kapot is en dat daardoor de druk te hoog wordt en dat die het koudmiddel eruit gooit. nieuwe fan geplaats en probleem opgelost.

Gr frank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.