BMW 5-Serie: ruiterwisser valt uit na een paar min

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 525tds

ruiten wisser valt na een paar minuten uit . start ik de auto opnieuw doet hij t ff weer , maar valt dan weer snel uit , het reageert dan ook niet op mijn hendel voor sneller of langzamer het heeft dan tijdens de storing 1stand kan het een relais zijn? en zo ja waar zit het? grtn joop

joop66

Geplaatst door joop66 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Die ene stand die werkt tijdens de storing? Is dat interval?

joop66 (0), 13 jaar geleden

nee dat is dan de normale stand. ik heb naar oude berichten gezocht en ik kwam uit op de bruine relais onder de luchtfilter . kan ik deze alleen bij de dealer halen?

joop66 (0), 13 jaar geleden

het is geen interval ,

joop66 (0), 13 jaar geleden

ik heb de bruine relais vervangen . maar ik heb t zelfde probleem . het zal dus de ruiterwisser motor zijn?
moet ik het geheel vervangen of is het een onderdeeltje koolborstels?

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Ruitenwisser motoren gaan wel vaker kapot met deze problemen als gevolg. Regeling zit in de motor en je kunt er verder weinig aan repareren. Gewoon motortje vervangen.

gr Martin

joop66 (0), 13 jaar geleden

is een gebruikte motortje een optie?

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Jawel maar denk wel dat dit vaker voorkomt en je dan nooit precies weet wat je krijg, kan heel goed dat je een bijna nieuwe krijgt maar andersom kan ook en zit je zo weer met hetzelfde probleem.

gr Martin

joop66 (0), 13 jaar geleden

ik zal er goed over nadenken . ik heb m net 3weken ik denk dat ik toch maar voor een nieuwe ga . is het eenvoudig om het zelf te vervangen? ben best wel handig



gtrn joop

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Is niet zo heel erg moeilijk alleen behoorlijk veel werk als je het nog nooit eerder hebt gedaan, het enigste is dat je het armpje op de motor weer op de juiste manier opzet testen zonder de ruitenwissers te monteren.

gr Martin

joop66 (0), 13 jaar geleden

nou daar was ik weer ik ben bij dealer geweest en die dacht aan een nieuwe motor ik heb dus de steckers losgemaakt bij de motor en er kwam alleen maar water uit dus ik vermoed kortsluiting droog gemaakt en het doet het weer voor zolang nog bedankt voor de reactie martin grtn joop

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.