BMW 3-Serie: schudden van auto bij koude motor

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine

goedenmiddag, sind kort staat mijn auto te "schudden"als ik hem start. Na vijf minuten rijden is hij warm stopt het schudden en loopt hij prachtig. Eerst schudde hij zo erg dat het lampje ging branden en ik hem stil moest zetten omdat hij veel minder vermogen had. (reed nog maar 70 km) Nadat ik hem uit had gezet, ging het lampje uit, en deed hij het weer prima.
Naar de plaatselijke garage geweest die altijd mij auto onderhoudt. Hij heeft nieuwe injektor geplaatst (de injector die aangegeven werd bij de storing alszijnde niet goed) nieuwe bougie en bobine. Weer gaan rijden.....zelfde probleem. Weer terug gegaan, en bleek dat de injector ïngelezen"moest worden op de computer....gedaan.....zelfde probleem.
Weer terug gegaan naar de garage. Toen alle vier de bobines vervangen, alle vier de bougies......en nu schudt hij nog steeds maar valt niet meer in storing. Nog steeds na vijf minuten loopt hij als een zonnetje. Ik ben een beetje bang voor de bmw dokter ben bang voor de hoofdprijs. Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn?

jacquelinevegas

Geplaatst door jacquelinevegas (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

memos (10) PRO, 8 jaar geleden

Je bent ongetwijfeld teruggegaan naar de garage en verteld dat het nog hetzelfde probleem is. Hebben zij dit ook nog weer geconstateerd nadat ze alles hadden vervangen? En wat was het antwoord?

Je zou eens kunnen vragen waarom ze de andere injectoren niet vervangen hebben en wel alle 4 de bobines??

Wellicht omdat ze geen foutcode meer krijgen op de injector, maar als een vervuilde injector de boosdoener is zou je eens een goede injectiecleaner in de tank moeten gooien. Goedkope oplossing en baat het niet schaadt het niet.

En loopt hij alleen te schudden of duidelijk op 3 cilinders? Want in theorie kan er ook nog een probleem zijn met de temperatuursensor, al verwacht ik dat niet direct. Ik denk eerder vervuilde injectoren.

GJBAutos (0) PRO, 8 jaar geleden

Wat voor een motor?

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.