BMW 5-Serie: spanningslekkage 520D

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

BMW 520 Da corporate lease [2007] verliest telkens zijn tijd/datum en geeft dan streepjes, er zit al een andere accu in .. moest wel een bmw accu zijn moest ingeleerd worden maar het probleem blijft bestaan, de binnenverlichting werkt ook niet zoals het moet bij het openen van de deur blijft het licht 2 a 3 seconden aan en gaat dan heel snel weer uit, dit is ook van toepassing voor de achterklep, hij geeft dan een klik rechtsachter zal relais zijn en ook hier heel snel binnenverlichting achter weer uit.

het een heeft denk ik met het ander te maken, voor de rest werkt alles aan de auto, wel hebben we een upgrade van de totale software van de auto laten doen bij de dealer kan het hier iets mee te maken hebben ?

jansen123

Geplaatst door jansen123 (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Patje8412 (0) PRO, 11 jaar geleden

Heb je een panoramadak? Zo ja zou ik eerst kijken of je last hebt van waterlekkage in je bagageruimte onder de vloerafdekking....

maarten4874 (0) PRO, 11 jaar geleden

Inderdaad,de tip van patrick komt ook vaak voor,ook zonder panorama dak.
Gaat de auto wel in slaap? Te zien aan het lampje in de lv portier bij de raambediening. Hier zit bij een van die knopjes een klein lampje. Verder hoeveel is de lekstroom? Een dealer kan dit zo nameten met de dis kast.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.