BMW 3-serie 2008: Stoelmat emulator installeren, kleurcodes komen niet overeen

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: N43B20A, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 125

Goedendag,

Mijn BMW E91 heeft het stoelmat/airbag lampje probleem. Ik heb hiervoor een weerstand/emulator gehaald. In de instructie staat dat ik onder de stoel de rood/witte draad in de gele houder moet vervangen met die van de emulator. Mijn auto heeft echter andere kleurcodes, er zitten geen zwarte en rode draden in de stekker, zoals in de instructies.

In de bijlage twee foto's van mijn stekker, een foto van mijn emulator en een foto van de instructies voor de installatie van de weerstand, waarbij duidelijk een zwarte en een rode draad zichtbaar is in dezelfde stekker. Mijn stekker heeft andere kleurcodes. Wat correspondeert met de zwarte en de rode van de instructies? Het is voor de gordelemulator.

Alvast dank!

GijsE91

Geplaatst door GijsE91 , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

GijsE91, 5 maanden geleden

Ik heb het probleem gevonden. De instructies gaven aan de rode pinnen aan de AUTO zijde te vervangen. Dit moet de stoelzijde zijn. Hierdoor wordt de weerstand op de auto aangesloten, anders op de stoel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.