BMW X3 2007: Storing 2A87

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: N52B25A*, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 160

Wie kan mij helpen? Sinds kort krijg ik steeds de volgende storing: 2A87, blijkt een probleem met uitlaat Vanos. Ik heb beide solenoids al eens tegen elkaar uitgewisseld, probleem blijft dan bij uitlaat. Solenoids schoongemaakt helaas zonder resultaat. Daarna ook door originele exemplaren vervangen maar nog steeds dezelfde storing.

Nu is me opgevallen dat dit probleem zich voordoet wanneer de motor warm is. Vanaf dat moment slaat de positie (in graden) van de vanos inlaat en uitlaat vast op een bepaalde waarde (kan ik zien wanneer ik tijdens rijden uitlees). Nadat deze waardes vast zijn gelopen onstaat ook de foutcode 2A87 en loopt de motor niet goed meer (houdt in en minder vermogen). Wanneer ik de motor dan even laat afkoelen loopt de motor weer goed en veranderen de waardes van positie vanos inlaat en uitlaat ook weer. Heeft iemand een idee waar ik het nog kan zoeken? Alle hulp en tips zijn welkom!

rogerbormans

Geplaatst door rogerbormans (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X3 of stel zelf een nieuwe vraag.