BMW 5-Serie: stotteren en inhouden

Bouwjaar: 1991

mijn bmw 524td stottert en houd in bij gasgeven en ook tijdens het rijden,ook reageert hij niet altijd op het gaspedaal wie heeft dit probleem ook gehad en kan mij helpen om dit op te lossen.

nenyky30

Geplaatst door nenyky30 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mr-moh (0) PRO, 19 jaar geleden

Verstuivers laten reinigen.

esther2949 (0), 18 jaar geleden

Heb hetzelfde (denk ik) probleem gehad met m'n benzineauto. Kostte een hoop tijd en geld om uit te vinden wat het was. Brandstofinspuiting was onregelmatig/heel slecht omdat alles nogal verstopt zat. Soms sloeg bij lage snelheid, bijv. in een scherpe bocht de motor gewoon af en het maakte niet uit of de motor warm was of koud. Op goed geluk Injectiecleaner gekocht (bij de shell ofzo) en dat bij de eerstvolgende tankbeurt erbij gegooid. Het probleem heb ik niet meer gehad. Aangeraden wordt om dat om de paar duizend kilometer te herhalen. Het is in ieder geval het proberen waard, als je de verstuivers hebt laten reinigen zorgt dat ervoor dat ze niet weer verstopt raken.. wel opletten want je hebt 2 verschillende flesjes; voor benzineauto's en voor diesels.

jakobs4863 (0), 18 jaar geleden

en gooi bij een diesel af en toe wat olie in de tank, dit brand de motor schoon, smeert de pomp zeer goed en reinigt de verstuivers! mvg frank

Santa (0), 18 jaar geleden

HUH? olie die verbrandt en dan OOK nog de motor reinigt..?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.