BMW 3-Serie: stotteren tussen 2 en 3 duizend toeren.

Bouwjaar: 1991

mijn auto stotterd tussen de 2 en 3 duizend toeren. Als ik snel door dit gebied ga merk ik het haast niet. als het heel koud is (tegen vriespunt) heb ik een continue stotter, als de motor warm is verdwijnt het continue stotteren en blijft het stotteren tussen de 2 en 3 duizend toeren. heb een ander set bougie kabels geprobeert (niet nieuw) en nieuwe bougies erin gezet maar het probleem blijft.
weet iemand wat dit kan zijn?

325 touring

Geplaatst door 325 touring (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

astra rijder (0), 19 jaar geleden

Mijn vorige auto had dit soort symtomen ook. Toen bleek dat de brandstof filter verstop was en mijn versterkingskabel van de luchthoeveelheidsmeter slecht geworden was. En daarna reed hij weer goed.

Groetjes
Astra Rijder

325 touring (0), 19 jaar geleden

bedankt voor je voor je reactie. hoe vaak moet je een brandstof filter vervangen. 2 jaar geleden heb het filter vervangen. maar ik ga het zeker vervangen.

groeten

eric64 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kijk ff naar de weerstand van je bougiekabels ; deze moet 8 ohm zijn ; nieuwe kabels wil per defenitie niet zeggen dat dit de goede zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.