BMW 3-Serie: verwarming

Bouwjaar: 1991

Dag BMW rijders,

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik rijd in een BMW 318I (E36). Rijdt prima ondanks dat ik bijna 3 ton op de teller heb staan. Ik heb namelijk problemen met de verwarming. Als ik de verwarming aan zet komt er alleen maar koude lucht. Het maakt dan niet uit op welke stand ik het zet. Hij begint wel warme lucht te blazen als ik gas geef. Erg vervelend als ik bijvoorbeeld in de file sta. Wil ik het warm hebben dan moet ik gas geven. De garage heeft er (vooralsnog) geen oplossing voor.

Vast bedankt voor jullie hulp

radjes

Geplaatst door radjes (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Rik9817 (0), 19 jaar geleden

Lucht in systeem of kachelradiator verstopt.

astra rijder (0), 19 jaar geleden

Of de regellaars die de de koelvloeistof naar de kachelradiateur leid blijf hangen of is defect. De regelaar bevind zich in de motorruimte en zit als het goed is aan de bestuurderskant onder je raam.Of je verwarmingsknop is defect. De verwarming wordt bij een bmw electronische geregeld.

Groetjes
Astra Rijder

dupl-u-10273-5dd147ce70ece+phuubje (0), 19 jaar geleden

ik zou eerst je systeem op verstoppingen controleren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.