BMW 318i: Stotterende motor intrappen koppeling

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo,

Na hier al een beetje rond te hebben gekeken heb ik toch nog een vraag.

Ik heb een bmw 318i uit 1993 en elke keer als ik met koude motor de grote weg op ga en ik trap ergens mijn koppeling in, dan gaat de motor zo happerren dat deze zelfs wil afslaan (ook al een aantal keren gebeurd). Eerst kon ik het nog met een beetje gas bij geven redden, maar dat gaat tegenwoordig ook niet meer. Het rare is wel dat als ik eerst in de bebouwde kom rij (50 km) voor een tijdje (20min) en ik ga daarna de grote weg op, dan heb ik nergens last van.

Nu is mijn vraag, wat kan hiervan het probleem zijn. Ik heb al rond gekeken hier op het forum en er werd gezegd de stappenmotor (lezend in oude berichten).

Ik hoop dat jullie hier een antwoord op weten.

Groeten
Roy

DJ Tyro

Geplaatst door DJ Tyro (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

ja stappenmotor vies , gasklephuis vies , en carterontluchtingpijpje verstopt zie http://problemcar.nl/viewtopic.php?id=93... deze is wel van een vectra maar even als voorbeeld.als dit schoon is moet het over zijn

DJ Tyro (0), 16 jaar geleden

OK, alvast bedankt, zal dat topic even bekijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.