BMW 3ER REIHE: Stroom storing/alarm?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 204D4, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Afgelopen zondag stond na 2 werkloze dagen mijn BMW met een lege accu. Deze opgeladen, proefrit gemaakt maar maadag ochtend weer leeg. Stroomlek gemeten(multimeter in serie achter de accu) van 1,3 Amp en begon zekeringen 1 voor 1 eruit te trekken om te zien wanneer de lekstroom zou zakken. (dichte auto en op slot) Bij zekering 7 (bordmonitor/navigatie) zakte de stroon naar 0,65 amp. Mijn inziens nog veel. Omdat ik gelezen had dat de Navigatie achterin nog wel eens vreemde lekstromen kan veroorzaken zonder zijn functie te verliezen, heb ik daar de stekkers afgetrokken en doorgezocht.Op een gegeven moment (zekering 41 of 42) ging het alarm af (logisch) maar deze was/is niet meer uit te krijgen. Auto reageert niet op de AB van de sleutel en alarm en CV ook niet via de deur. Accu losgekoppeld, alarm gaat in periodes maar door, zeker 10 min.
Hoe krijg ik het alarm eraf wanneer ik de opgeladen accu weer aansluit?
By the way, in de straat is een steenmarter gesignaleerd...

dweulink

Geplaatst door dweulink (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dweulink (0), 7 jaar geleden

Ik heb maar 1 sleutel en krijg deze niet ingeleerd. Weet iemand een andere manier het alarm uit te krijgen?

BMW Specialist Zwolle (0) PRO, 7 jaar geleden

Hoi Dweulink,

Dit moet ook goed uitgelezen worden waar het vandaan komt. Het kan nog wel gecodeerd worden dat het voortaan niet af hoeft te gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.