BMW 0: stuurbekrachting vast en auto start niet DRINGEND

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine

het zit zo ik draai mij op een oprit en ik val sloot wil herstarten maar het wil niet allé hij doet echt niets wel contact aan maar als ik verder draai met de sleutel ga dat maar da doe niets é echt niets en mijn stuurbekrachting zit helemaal vast
heb 2kindjes die naar onthaalmoeder moeten zodat ik kan gaan werken
weet iemand het probleem en een oplossing al was het maar een tijdelijke oplossing maar ik moet kunnen rijden weet je wel
pleas help me
groetjes

problemgirl

Geplaatst door problemgirl (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Als je lid bent bel je even de Wegenwacht.
Zo niet, dan zal het morgen worden voordat je de garage kunt bereiken.

problemgirl (0), 15 jaar geleden

mijn vriend en vader zijn er naartoe e hebben kunnen starten en hebben stuurslot los gekregen maar de kans zit er wel indat die opspringt ineens tijdens het rijden é weet jij daar iets op om ie helemaal weg te krijgen?

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Het is niet mogelijk dat de auto in het stuurslot gaat tijdens het rijden.

Hans

problemgirl (0), 15 jaar geleden

MA DE GARAGIST ZEI VAN WEL DAT DIE ZICH ER INEENS WER KAN INSCHIETEN? WAT MOET K NU GELOVEN ALLé NIE DAK DENK DA JE NIE WEET WAAR JE HET OVER HEBT é ma waarom zegt die vent da dan???
dank je voor ullle antwoord

Carl (0), 15 jaar geleden

Wat was hier de oorzaak van ik heb namelijk ook dit probleem.

Karel

problemgirl (0), 15 jaar geleden

het contactslot was versleten en hij draaide door, stuurslot stond open, we hebben het contactslot afgebroken en voor tegen te gaan dat het stuurslot weer insprong hebben we er een schroevendraaier averechts ingestoken en vastgemaakt met bouten, de dag erna hebben we naar een garage gebeld om te vragen hoeveel het ging kosten om da stukje van het contactslot te bestellen, €175 ZEIDEN ZE VOOR ENKEL DA STUK 2 ZONDER DE WERKUREN BIJ 2? DUS HEBBEN WE GEBELD NAAR EEN AUTOKERKHOF EN GEVRAAGD OF ZE ZO EEN CONTACTSLOT HADDEN? JA ZEIDEN ZE VOOR €50? WIJ DAAR TOEKEOMEN EN HET WAS NOG BETER DAN WE DACHTEN WANT HET WAS HET VOLLEDIG SYSTEEM ONDER HET STUUR? EEN HALF UUR LATER WAS ONZE AUTO GEMAAKT.
HEB JE NOG EEN VRAAG? VRAAG MAAR RAAK é

JoëlBMW (0), 15 jaar geleden

Dan neem je toch een keer de trein :)

problemgirl (0), 15 jaar geleden

hahaha ja da zou een oplossing kunnen zijn voor sommige mensen maar bij mij was dat echt niet op te lossen met de trein ;)

vegito (0), 15 jaar geleden

mooi dat het probleem opgelost is. !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 0 of stel zelf een nieuwe vraag.