BMW 3-Serie: trekt door tot max.4500 toeren

Bouwjaar: 1995

bij de keuring constateerde de monteur de co te hoog waarna hij een slangetje bij de motor loshaalde waarna de co naar de toegestane hoogte viel hij zei dat de ie de slangetje van de carter had losgehaald en de co weer normaal werd is het mogelijk want bij optrekken nu is ie niet fel hij zei dat dit hierdoor kwam kan dit kloppen.

jan4943

Geplaatst door jan4943 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Maarten6799 (0) PRO, 19 jaar geleden

Lijkt wel valse lucht die hij nu zuigt... En als je hem terug zet?

jan4943 (0), 19 jaar geleden

dat is co weer te hoog en trekt ie voor geen moer hij trekt tot 4500 toeren en blijft daarop hangen tot je gas loslaat en dan schakelt ie weer door maar

Maarten6799 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hmmm,

Dus je hebt een automaat. Kan zijn dat de electronica van de bak en de motor een beetje van het padje is. Heb je hem al uit laten lezen bij BMW? Het kan namelijk niet zo zijn dat een originele configuratie beter gaat lopen als je de zaak verbouwd.

Ik zou hem even uit laten lezen.

succes, Maarten

jan4943 (0), 19 jaar geleden

dus het kan aan de configuratie liggen dat ie opnieuw moet worden geinstaleerd,wantvoordat dit gebeurde hoorde je na het starten een gong geluid weet iemand wat dat geluid betekent.

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat gong heb je waarschijnlijk in de winter gehoord toen het onder de drie graden was. Onder de drie graden geeft de temperatuur meter van de boordcomputer een akoestische signaal dat er opgelet moet worden voor gevaar voor gladheid.MVG.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.