BMW 1-serie 2008: turbo olielekkage uitlaatzijde

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 204D4, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 90

lagers turbo maken bijgeluid, turbo moet worden vervangen,turbo besteld bij Molco parts,gemonteerd,olie en filter en cartervetilatieklep/filter ook vervangen,afvoerzijde olie doorgeblazen,motor warm gedraaid maar er lekt olie aan de uitlaatzijde vd turbo naar gelang motor langer draaid steeds meer olielekkage,telefonisch contact met Molco parts ook video film meegestuurd om het te kunnen laten zien,ze sturen een andere op, deze ook weer gemonteerd maar weer hetzelfde probleem ook olie lekkage terwijl de oude kapotte turbo kurkdroog was!
gebruikte originele turbo besteld en gemonteerd en deze blijft droog. Rechtbijstand ingeschakeld en specialist vd
Dekra, deze heeft de turbo van Molco parts gedemonteerd in bijzijn van iemand van Molco en geen
problemen kunnen ontdekken,toch is er olielekkage,
is er iemand met een zelfde probleem ,dan graag contact leggen aub autocare Jan van Rooy 0497-382319

autodokter vd kempen

Geplaatst door autodokter vd kempen PRO , lid sinds 13 jaar geleden

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door autodokter vd kempen PRO, 6 maanden geleden

uiteindelijk aan het kortste eind getrokken , turbos moet ik gewoon betalen en krijg geen cent terug,
dus vanaf vandaag 09-11-2021 turbo rijker, heb de specialist van Dekra aangeboden om nu nog naar de auto te kijken of de gemonteerde gebruikte turbo droog is waarna ik nogmaals de turbo van molco
zou monteren en de dag erop weer te komen om te kunnen zien hoe deze lekt maar daar wou hij niet aan meewerken, slechte zaak van Dekra,dus ik heb volgens de praktijksituatie niet kunnen bewijzen dat het probleem er wel is. Bij niet betalen komt er een gang naar de rechtbank dus gewoon betalen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 1-serie of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.