BMW 3-Serie: uitlaat of brandgeur in auto 318 berline 2007

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine

stinkende geur die via verwarming binnen komt (kortstondig) , airco staat niet op dus geen vuile filter , remmen en remschijven al veranderd in garage.Meestal wanneer er wordt afgeremd op de motor (versnelling lager of wanneer je wat extra gas geeft en ook nog eens afslaat. Geen enkele foutmelding. Indien auto binnen gaat voor nazicht stelt men het probleem natuurlijk niet vast. Zou dit te maken hebben met koppelingen , boite, uitlaat..???. wagen heeft 60 000 kilometer EN IS VAN OKTOBER 2007 ik overweeg om wagen over te laten aan garage omdat ik me niet veilig voel en zware kosten wil vermijden. iemand ervaring thx

anja1234

Geplaatst door anja1234 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

longdude6634 (0), 13 jaar geleden

Volgens mij zijn er problemen bekend met de afdichting van de vacuümpomp, in ieder geval de 320i heeft hier last van. Er druppelt dan af en toe een beetje olie op de uitlaat en dat ruik je.

Nieuwe o-ring ertussen en je bent klaar.

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat de airco niet aanstaat en je daarom geen vuil filter zou hebben gaat niet op. De lucht gaat ook zonder dat de airco aan staat door het filter heen.

gr Martin

anja1234 (0), 13 jaar geleden

thx Martin , maar een off bmw garage heeft deze reeds vervangen in een onderhoud dus hoop ik hier een antwoord te vinden zodoende ik met al die opties die ze me aanbieden nog maar eens naar de garage kan gaan.[quote=GJBAutos]Dat de airco niet aanstaat en je daarom geen vuil filter zou hebben gaat niet op. De lucht gaat ook zonder dat de airco aan staat door het filter heen.

gr Martin[/quote]

anja1234 (0), 13 jaar geleden

thx zal ik meenemen als mogelijkheid .[quote=longdude6634]Volgens mij zijn er problemen bekend met de afdichting van de vacuümpomp, in ieder geval de 320i heeft hier last van. Er druppelt dan af en toe een beetje olie op de uitlaat en dat ruik je.

Nieuwe o-ring ertussen en je bent klaar.[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.