BMW 3-Serie: voor remmen lopen aan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318i M43

Hallo
Als eerste had ik het probleem dat ik een ABS sensor stuk had (links voor). Ik heb hier een week of 3 mee door gereden. Tijdens deze periode ging het lamp ook vaak wel weer uit maar ook weer aan. Afgelopen week kwam het probleem er bij dat de voor remmen gingen aan lopen maar ook dit is niet permanent.

De ABS sensor heb ik nu vervangen en ook heb ik de fout-code uit het geheugen gewist. Dit probleem is nu opgelost en het ABS systeem werkt weer.

Maar het probleem met de voor remmen blijft wel. Dit is dus spontaan begonnen en ik weet niet wat ik er mee aan moet.
Voor remmen heb ik ook al nagekeken op gangbaarheid alles okee (klauw geleiders los / blokken gangbaar). Moet er nog wel even bij zeggen dat voor ik alles los haalde de beide voor wielen iets aanliepen.

Wie herkend dit probleem en kan mij verder helpen?

Alvast bedank voor de reacties.

moos7991

Geplaatst door moos7991 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moos7991 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo

Er is nog niet gereageerd maar ik heb de oorzaak al gevonden en opgelost. Het waren vreemd genoeg de remzuigers. Niet dat dit niet kan, maar allebei de kanten in een keer dat is toch wel heel apart vind ik. Het is nu weer klaar.

Groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.