BMW 3-Serie: draait niet goed op station-air????

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

ik heb een bmw 320 iut 1991.ik zag dat de gasklep helemaal zwart was,ik heb m gereinigt met een reiniger.nu draait het niet meer goed op station-air.hij draait hoog en laag,hoog en weer laag.ik heb met de luchtpistool erin gespoten,maar blijft hetzelfde.

golf-freak

Geplaatst door golf-freak (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

huso

stappenmotor demonteren en reinigen met remreiniger,doe dit ook met je gasklephuis en hij loopt weer als een zonnetje stationair!

erna kun je er eventueel een druppeltje wd-40 inspuiten voor de werking.

Stefan

golf-freak (0), 17 jaar geleden

hey stefan

ik heb een andere stappenmotor eropgemonteerd,nu loopt hij op 5 cilinder.maar ik ga een goeie stappenmotor zoeken en hopen dat het goed gaat werken.
bedanktt voor je hulp.

groetjes huso

stefan84 (0), 17 jaar geleden

huso

wat doet hij nu precies ? loopt hij met die andere stappenmotor wel goed stationair maar op 5 cilinders ? of merk je tussen beide niet veel verschil ?

we wachten af..

Stefan

golf-freak (0), 17 jaar geleden

hey stefan,

ik heb de stappenmotor met een vriend van mij gedemonteerd en een andere van een sloperij weer eropgemonteerd,maar daarna liep hij op 5 cilinder.we hebben een beetje doorgezocht naar het probleem,het bleek dat mn vriend een van de stekkers van de injector scheef ingezet had.nu heb k m weer recht gezet en hij draait nu weer 100% goed.dus mn probleem was de stappenmotor.

bedankt voor je reactie....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.