BMW 5-Serie: vraagje betreffende de kunstof reserve sleutel 530d e60

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 530D

Hallo,

Ik heb een vraag. De kunstof reserve sleutel van mijn wagen, kan deze gewoon gebruikt worden als men bv op vakantie 1000km verder zijn normale sleutel verliest?

Ik hoor nl. verhalen dat je er maar een beperkt km mee kunt rijden, dat de sleutel geen gegevens bevat betreffende instellingen, geen km stand bij houdt, alarm afgaat bij het openen enz Het vreemde vind ik dat deze toch een magnetische code hebben of ben ik nu mis, en wat heb je aan een reserve sleutel als je maar beperkt km kunt rijden?

robert1966

Geplaatst door robert1966 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Arnold684 (0) PRO, 13 jaar geleden

De reservesleutel bevat wel een chip, als ik me niet vergis alleen voor de vrijgave van cas/contactslot en dus geen car-key instellingen opslag.
Met deze sleutel kun je de deur ontgrendelen, het eventuele alarm zal afgaan maar zodra je de auto start word deze gedeactiveerd, dat er verder geen gegevens naar de sleutel geschreven
worden zoals de huidige km-stand en veranderingen in de service-interval maakt verder niks uit voor het wel of niet kunnen gebruiken van de sleutel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.