BMW 3-Serie: welke zekering ??

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.9 M43

Met een poging om een dashboard lampje te wisselen, heb ik waarschijnlijk sluiting gemaakt. Maar nu doen de achtergrond verlichting het niet meer ( verlichting dashboard,alarmverlichting, zoemer vergeten verlichting en verwaqrming ) Ik heb alle zekeringen gecontroleerd zijn ( lijken ) allemaal heel. mijn vraag is wat voor zekering zorgt voor de spanningsverzorging van deze dingen, alvast bedankt.

exvolvo

Geplaatst door exvolvo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 14 jaar geleden

Vermoedelijk heb je tijdens je handelingen, een stekkertje los getrokken of scheef gedrukt.
Controleer dit.

Ralf

exvolvo (0), 14 jaar geleden

OK dank je wel voor de snelle reactie, zal dit controleren.

exvolvo (0), 14 jaar geleden

Ralf,
ik heb je tip opgevolgd maar niks kunnen vinden.Verlichting achter de plaatjes van verlichting en mistlampen branden nu wel ( zodra contact in de accesoire staat ) maar voor de rest is alles nog dood. Waar verder te zoeken zekeringen heb wederom gecontroleerd en zijn heel .

groet rene

exvolvo (0), 14 jaar geleden

Probleem opgelost, schijnt heeeeeel gevoelig te zijn de dimmer/schakelaar voor sluiting. Zet er een nieuwe in en moet weer goed zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.