BMW 5-Serie: Zeer slecht starten als hij kou is,

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Sinds een paar dagen (20) wil de auto zeer slecht starten, ik moet soms wel is 3 tot 6 keer proberen om te starten voor dat hij loopt. Als hij eenmaal loopt of heeft even gelopen ook al is het maar een halve minuut start hij probleemloos. (soms wil hij ook nog wel is even inhouden met optrekken alleen als hij koud is) eenmaal warm geen problemen meer. de lucht slangen gecontroleerd maar geen scheuren of iets dergelijks te bekennen.

Wie weet hier meer van en/of weet wat ik zou moeten ondernemen met dit probleem.
Alvast bedankt.

hesentes

Geplaatst door hesentes (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (10) PRO, 14 jaar geleden

nou je zou moeten beginnen met het storinggeheugen uittelaten lezen.
wil je dat nog niet dan zou ik beginnen met een nieuwe temperatuursensor temonteren.

groetjes jan.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Meet maar eens de weerstand van de koelvloeistof temp sensor,en dan met name bij koude motor, de weerstand zal wel te laag zijn / betekent minder brandstof bij koude motor / betekent slecht starten of inhouden..

De sensor even op Ohm meten, je vind hem in de cilinderkop en is blauw van kleur, de zwarte ernaast moet je niet hebben, deze is voor de meter op het dashbord.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.