BMW 3-Serie: zuipt koelvloeistof

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320

goede dag allemaal.ik heb laats een bericht achter gelaten.en daar in vermelde ik dat me auto veel koelvloeisstof zuipte.
en ik dacht dat me koppakking naar ze mallo mootje was.maar heb net een stuk met de auto gereden.en daarna meteen de moterkap open gedaan en toen zag ik dat me radiator lekt.behoorlijk ook.dus ik denk dat,dat het probleem is.weet iemand wat ik daar aan kan doen.bealfe een nieuwe radiator aanschaffen. en als ik wel een nieuwe radiator aan moet schaffen hoe veel gaat me dat kosten.

mvg serginho

Geplaatst door

serginho (0)

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Misschien is er een slang lek?
Of het expansie vaatje?
Je kunt het koelsysteem laten afpersen bij de garage, zie je meteen waar het lekt.
Een origineel luchtfilter koop je bij de dealer of op de sloop.

mvg,
Hans.

Hans4040 1095
badge vip badge

16 jaar

oke bedankt.ga van de week gelijk even naar laten kijken.

bedankt voor de tip hans.

mvg
alex

serginho 0

16 jaar

het komt nog wel eens vaker voor dat hij lekt tussen het expansie vat,want je vaatje is één geheel met de radiator,maar dit zou je wel moeten zien,als er bv ergens een bruine of groene aanslag opzit.dit kan ook zitten bij de slang aansluitingen e.d.

als hij werkelijk zo veel verbruikt,moet het lek haast niet te missen zijn..

worden na een rit ook de slangen hard van de druk ? de slangen wat naar de radiator lopen..en heb je last van witte rook tijdens het rijden ?

en hoeveel verbruikt hij dan ongeveer ?

Stefan

stefan84 0

16 jaar

oja en nou je het zegt tussen het expansie vat daar zit soms wel koelvloeistof aan.maar het druipt er daar in iedergeval niet overdreven veel uit.tenzij als ik rij.zou dat kunnen en ja als ik hem in trap dan komt er wel witte rook uit.maar ook niet overdreven veel.
en ja ik kan niet precies zeggen hoeveel die verbruikt.ligt eraan hoe vaker ik rij.en ik heb de moter ook laats stilstaand een half uur laten draaien en af en toe handmatig gas gegeven.maar zag nergens een lek.en hij loopt mooi warm tot 80 c en daar blijft die ook gewoon in.geen rare geluiden voor de rest.maar ja ik laat hem donderdag het koelsysteem afpersen kijken of ze wat vinden..


en nog 1 ding de slangen worden wel wat harder.maar ik kan ze nog steeds indrukken.
mvg alex

serginho 0

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.