Brommobielen: Accu leeg

Van een Microcar Go (2010) met een Lombardini motor is de accu soms na een nacht, soms na een uur of 4 leeg. Heb een Amperemeter geplaatst, en na een poosje gaat de accu ontladen met 3 A. Heb de zekeringen er een voor een uit gehaald, geen verandering. Het is dan plotseling ook weer weg. Dealer heeft er al een nieuw instrumentenpaneel in gezet, onder garantie. Zou bij een bepaalde serie de oorzaak zijn. Niet dus. Op of van slot geeft geen verschil.
Wacht nu tot de storing er weer is, maar soms is het weken weg. Dan weer dagelijks.

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 10 jaar geleden

ik vind 3 amp nogal wat,zeker bij zo'n brommobiel. Zit dan gelijk aan wat 'groters' te denken zoals dynamo,kachelmotor of achterruitverwarming (indien aanwezig)

arjankempeneers (0) PRO, 10 jaar geleden

Ja, en nu is probleem weer weg. Radio is er trouwens ook al uit. Denk ook aan dynamo, maar even afwachten als probleem zich weer voordoet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.