Brommobielen Arola : Arola 20

Ik heb een probleem hij wil niet meer starten ik heb al een nieuwe accu en een en een andere cdi op de kop getikt maar nog doet die het niet. verder doet alles het wat kan het probleem kan zijn weet ik niet meer ik ben zelf aan de spanningsregelaar of de startrelais wie kan me helpen met dit probleem wat kan ik nog meer doen als dit niet werkt het gaat hier om een arola 20 2 takt motor

eagrabijn

Geplaatst door eagrabijn (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen Arola? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

eagrabijn (0), 11 jaar geleden

hij vonkt niet de bougie is grijs van kleur. vanaf de cdi krijg ik geen stroom naar de bobine maar overals heb ik spanning zelf op de cdi. de cdi is afkomstig van een arola 20 die tot op gisteren gedraaid heeft.

eagrabijn (0), 11 jaar geleden

ik moet even wat kwijt dit is nieuw voor me om zo iets te doen en daar bij komt dat ik gehandicapt ben en aangezien dat ik het zelf probeer te doen is af een opgave aan gezien dat ik geen familie meer heb en vrienden die werken allemaal.

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

by eagrabijn:

ik heb een vraag bij CDI gaat toch een zwart-witte draad naar een relais en hoe zit het bij een yamaha neos CDI de rest kan ik begrijpen alleen het draadje naar de CDI weet ik niet zeker wel of geen draadje


Reactie vanuit rapportage geplaatst door Moderator.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen Arola of stel zelf een nieuwe vraag.