Brommobielen Arola : arola 20s met sachs blok wil niet rijden de versnellings bak

hallo allemaal,
ik heb een probleem met mijn arola 20s sachs blok de versnellings bak doet het wel alleen de waar de v snaar achter omheen sit draait draait wel mee maar de bout dat in de versnelling bak gaat draait niet mee hij heeft een keer heel erg gehapert en een paar keer stond die in 1 keersteel blokkeer de en nu doet die het niet... zit er een vergrendeling in ???? die er uit is gekomen er is wel een pinnetje dier der uit is ik weet niet zeker of dat iets ermee te maken heeft. ik hoop dat iemand mij kan helpen met mijn probleem.

jeroentje4321

Geplaatst door jeroentje4321 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen Arola? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

BigFreak (0), 15 jaar geleden

Hey, ik zou hem gewoon even uit elkaar halen, schoon maken, controleren, opnieuw in elkaar zetten nieuwe olie er in en kijken wat hij dan doet.

Groetjes, Lars

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen Arola of stel zelf een nieuwe vraag.