Brommobielen: lombardini,motor start wel,maar pakt bij gas geven niet op

heb klepdeksel verwijderd .In linker bovenhoek bevinden zich 2 'hevels'.Een trekt open via gaskabel,de andere moet de verstuivers gelijktijdig opentrekken.Volgens mij moeten deze twee met elkaar verbonden zijn,maar dat is bij mij dus nu niet het geval.Kan iemand mij vertellen hoe deze twee aan elkaar verbonden moeten worden? bvd,Rick

RickStam

Geplaatst door RickStam (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

rykmarco (0), 15 jaar geleden

hallo rick

wat voor een lombardini is dit ?
pompverstuivermotor ( 3 tuimelaars per cilinder ) ?
kijk eens of je ergens een motornummer kan vinden

marco

janw (0), 15 jaar geleden

Rick,
de hevel waaraan de gaskabel bevestigd zit is via een asje verbonden met een hevel in het inlaathuis. Aan deze hevel zit een regelveer die verbonden is met het stangenstelsel van de regelaar van het inspuitsysteem. Het zou kunnen zijn dat deze veer gebroken is. Wanneer je het inlaathuis gedemonteerd het kun je deze veer controleren.

Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.