Buick Park Avenue: Automatische hoogteregeling achter

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3800

Let op dit is het nieuwe type vanaf 1997
Vraag heeft iemand een electrisch schema voor de pomp en de regeling van de oppompbare schokbrekers achter

roetert

Geplaatst door roetert (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Buick Park Avenue? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

John Verbruggen (0), 15 jaar geleden

Dag Roetert,

Ik heb een Park Avenue uit 1997 die nogal laag op zijn achterwielen hangt. Ik vroeg mij af of dit door de schokbrekers op te pompen te herstellen is. Weet jij dit? en zo ja, hoe ik dit kan doen?

groet,

John

roetert (0), 15 jaar geleden

De auto moet vanzelf omhoog gaan.
Gebeurd dit niet dan werkt de automatische hoogte regeling niet.
Als hij wel werkt ,maar niet hoog genoeg komt kun je dit verhelpen door de hoogteregeling onder de auto aan de achteras beter af te stellen.
Mogelijke oorzaak van het niet werken van de hoogteregeling is een defecte lichtschakelaar, deze beinvloed de
electronica van de hoogte regeling.
De electrische bediening van de luchtpomp voor de achterschokbrekers zit onder de achtebank van de auto
groeten Wim

John Verbruggen (0), 15 jaar geleden

Dag Roepert,

Bedankt voor je snelle reactie. Echter had ik nog een vraagje. Kan ik de elektrische bediening onder de achterbank ook met de hand en bedienen en zo ja, moet ik dan de achterbank verwijderen?

groet,

John

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

http://www.arnottindustries.com/part_BUI...

zoek naar dit apparaat en test of ie uberhaupt nog iets doet. staat er dynaride op je stuur of op je dashboard? dan hb je idd luchtvering, helaas werd dat voor de export nog wel eens vergeten of werden er andere (oudere) delen gebruikt, dus dan staat het niet vermeldt je airshocks zelf zijn niet lek?
je kunt er ook gewone schokbrekers voor bestellen, dus zonder air compressor te gebruiken. Vaak zijn de oude schokbrekers lek, de compressor heeft niks anders gedaan dan pompen, en heeft dan op den duur de pijp aan maarten gegeven. soms is het oxidatie van de stekkers en doet wat contactspray wonderen. DE meeste pontiac transsport eigenaren kennen dit probleem ook, hebben nl dezelfde compressor en bijna identiek systeem, kijk daar even voor wat tips!

suc6
Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Buick Park Avenue of stel zelf een nieuwe vraag.