Cadillac 0: benzine

Bouwjaar: 1956, Brandstof: Benzine, Motorcode: 8.cil.

Aan deze cadillac hebben wij nog veel sleutelwerk.Wat voor voorbereiding moet er genomen worden met de benzine in de tank, de leiding en de caburateur om later geen problemen te krijgen?Lees grag en advies. Dick

d.verwey1859

Geplaatst door d.verwey1859 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Als het echt heel lang gaat duren ( jaar of langer ), zou ik de tank legen en de leidingen doorblazen. Benzine wordt oud en begint dan echt te stinken. De carburateur eventueel demonteren, goed droog maken en droog bewaren.
Andere mogelijkheid is ook om deze in een afgesloten bus of bak met benzine te bewaren.
De clou is dat er geen vocht/water in moet komen zodat er oxydatie komt in de diverse kanalen en sproeiers.

Gr.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

tank volhouden en af en toe aftappen leegpompen om in andere auto te verbruiken, dit ivm roestvorming in lege tank leidingen, in welke staat zijn die, maar ik leg ze nieuw na een restauratie, ook geen ellende. carburateur, gewoon leeghalen en op blok laten zitten (anders dondert je geheid wat door die grote gaten in het manifold. als je het blok weer aan de loop wilt maken, revisie setje bestellen.
er zaten verschillende types manifolds en carburateurs op deze auto's ligt een beetje aan type en uitvoering, een sedan de ville heeft een heel andere motor dan een eldorado.
je hebt rochester en carter carb, ook holleys, etc
nou vooruit maar weer, hier info


heb nog wel meer info

gr

Peco Power

d.verwey1859 (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor jullie goede raadgevingen dat gaan we doen.Peco power dank voor de info die we nodig zullen hebben tijdens het werk. groet Dick

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Graag gedaan, moet je iets weten of heb je wat nodig, schroom niet om te mailen, mensen die deze auto's allemaal op de weg houden en ze goed behandelen hebben bij mij een streepje voor ;-)

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac 0 of stel zelf een nieuwe vraag.