Cadillac Coupe De Ville: fff voorstellen Cadillac Cabrio 1970

Bouwjaar: 1970, Brandstof: Benzine, Motorcode: 472ci

Goeien avond problemcar forummers,ik ben Bert en woon in ut zuiden van Nederland ,ben nog 60 en bezit reeds 8 jaar een Cadillac deVille Convertible 1970.
Kleur is Tripple White en jongens wat een Autombiel! Zo worden ze tegenwoordig niet meer gemaakt! Hebben er al vele reizen mee ondernomen, b.v.:Andorra,
Zuid en Noord Duitsland,Belgie,Luxemburg en over een paar maanden 14 dagen Engeland. Auto is in hele goeie conditie! Voor de koop een aankoopkeuring door een Cadillac-(oldtimer)monteur laten doen en die keuring was heel positief,dus gekocht en geen spijt van gehad. In de winter van 2010 is ut plaatwerk dat slecht was(rot) allemaal bijgewerkt en daarna helemaal overgespoten,kostte wat maar nu is ie als nieuw en we hopen er nog vele jaren mee rond te toeren.

Heb zonet eens rond gekeken op ut forum en ook hier zie ik dingen die je op alle forums tegen komt,nl.,veel vragen! Als iedereen die een oldtimer koopt er nou eens gelijk een Shop-Manual van zijn merk bijkoopt, dan heeft ie gelijk alle informatie en reparatie-aanwijzingen bij de hand en dat scheelt heel veel hoofdbrekens zoals-hoe zal dit moeten of hoe doe ik dat-, in die Shop-Manual staat werkelijk ALLES,en ook nog eens in de goeie volgorde! Ik heb er in iedergeval heel veel voordeel mee gehad plus je moet zelf toch ook wel techniesch onderlegt zijn,(en dat ben ik gelukkig ook) anders word ut toch soms erg duur om met een oldtimer rond te rijden.
Want er is altijd werk aan een auto van 30 jaar of ouder en om alles te laten maken kost toch handen vol geld.
Overigens ,eigenlijk ben ik timmerman en sinds 8 jaar trucker maar mun hart is altijd uitgegaan naar US-cars.
Mijn Caddy loopt trouwens 1op3,5 op gas op snelweg,in de stad ,dat wil ik helemaal niet weten,maar daar heb je deze auto toch ook niet voor want je weet dat ie geen 1 op 10 haalt,toen niet en nu ook nooit! Tis toch hobby? En elke hobby is duur.
Vr.Gr. Caddy-Bert

caddy-bert

Geplaatst door caddy-bert , lid sinds 11 jaar geleden

1 Reactie

Hans4040 PRO, 11 jaar geleden

Bert, veel plezierige kilometers met de Caddy en bedankt voor de tip.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Coupe-De-Ville of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.