Cadillac Eldorado: gordel

Bouwjaar: 1980, Brandstof: Diesel, Motorcode: 5.7

hallo ik heb een probleem met me bijrijders gordel dat hij niet meer vast slaat als je eraan trekt eigenlijk heeft hij dat nooit gedaan maar ben van de week aangehouden en kreeg hier een waarschuwing voor en moet gerepareerd worden weet iemand hoe ik te werk kan gaan de riem zit boven de hemel verwerkt dus houd dit in dat me hemel er helemaal uit moet ? en kan er nog iets aan gerepareerd worden of moet er een ander in?


groetjes wallie

hoffmann

Geplaatst door hoffmann (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Eldorado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

deze slaan nooit vast als je eraan trekt alleen als jij remt en eraan trekt blokkeert hij.probeer maar eens uit ,tijdens rijden op de rem trappen en dan aan de gordel trekken.onder in je gordelmechanisme zit namenlijk een loden gewicht aan een pin die als je remt tijdens rijden naar voren gaat en de blokkering in werking zet.zo kun je je altijd vrij bewegen in de auto zonder dat je gordel elke keer vastslaat.in het begin met de apk keuringen was dit elke keer een probleem totdat ik er eentje had opengemaakt en elke keer meenam naar apk omdat de keurmeester destijds dit niet geloofde

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Zo is het, en die agent heeft er weer eens geen verstand van (heb wel eens een verbaal gevecht moeten voeren met een wetsdienaar over het niet omhebben van de gordel in een cabrio (was nog van 1969 ook.) )(Iedere nederlander wordt geacht de wet te kennen ;-) ). Weet ook niet of zij daar enige bevoegdheid in hebben (zal wel want moet functioneren natuurlijk) maar ook je voorstoelen vergrendelen alleen als je remt (zit een kogeltje in) Handigste is om ff te googelen naar een tekening van het mechanisme, deze uitprinten en bij de auto houden, kun je het laten zien.
Zoals Robby al opmerkt, bij de apk ook altijd een probleem (vooral bij een steekproef, de apk keurmeester wist het ondertussen al wel) Bij de RDW bij een kentekenkeuring eens een instructieboekje met duidelijke uitleg over het systeem laten lezen aan de keurmeester, die heeft het verhaal toen gekopieerd en aan zijn collega's uitgedeeld, nadien nooit weer last gehad.

dus niet druk om maken Wallie, het hoort zo

gr

Peco power

hoffmann (0), 14 jaar geleden

ok maar dan wil ik toch nog even iets toevoegen het is namelijk zo trek ik aan me gordel bestuurders kant slaat hij wel vast en gordel bij rijders kant niet hoe kan dit dan ?

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

heb je geprobeerd tijdens het rijden??dan denk ik dat de linkse niet goed meer is ,probeer eerst maar eens even of de rechtse inderdaad zo werkt.

E.T.Wiersum (0), 14 jaar geleden

[quote=hoffmann]ok maar dan wil ik toch nog even iets toevoegen het is namelijk zo trek ik aan me gordel bestuurders kant slaat hij wel vast en gordel bij rijders kant niet hoe kan dit dan ?[/quote]
Mogelijk is deze gordel niet origineel meer.

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Je bestuurders gordel is kapot (sssttttttttt) maar werkt nog wel, of is ooit vervangen, heeft ie wel de zelfde kleur?

hoffmann (0), 14 jaar geleden

nee heb het nog niet geprobeerd tijdens rijden zal het dus proberen van de week maar kan dus zomaar zijn dat dus de bestuurderskant eigenlijk niet goed werkt bedankt in ieder geval voor de hulp zal hier nog wel even laten weten of de bijrijderskant zo werkt als hier beschreven

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

http://www.essortment.com/hobbies/seatbe...

[img]http://i57.photobucket.com/albums/g201/p...[/img]

now printen maar, kan die agent ook wat leren.

gr

Peco Power

hoffmann (0), 14 jaar geleden

wooow thnx man ga ik gelijk even uitprint en in me auto leggen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Eldorado of stel zelf een nieuwe vraag.