Cadillac Fleetwood: zuiger afgebroken

Bouwjaar: 1950, Brandstof: Benzine

bij onze fleetwood uit 1950 is de onderste punt van de zuiger afgebroken gelukkig vlak bij onze loods dus we hebben er een heel klein stukje nog mee gereden.

zuiger inmiddels gedemonteerd. weet iemand hoe zoiets zo ineens kan gebeuren en waar ik een nieuwe zuiger en pakkingen kan bestellen?

alvast bedankt.

trouwservice

Geplaatst door trouwservice (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Fleetwood? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo Chiel,

afbreken zal vast een stukje metaalmoeheid zijn geweest, niet toevallig ook een olieschraapveer gedeeltelijk weg? deze gaan nogal eens stuk bij de cadillac motoren.
het betreft hier een 331 cub inch motor gebouwd van 1949 tot 1956. delen moet ik even voor je zoeken wie wat heeft, mail ik je wel even als ik wat weet of iemand waarvan ik vermoed dat ie iets voor je heeft.

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

lees het verhaal op deze link eens door en neem contact op met de daar genoemde heren, die kunnen je vast beter helpen dan ik

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Fleetwood of stel zelf een nieuwe vraag.