Chevrolet US C1500: afstelling van de motor

Bouwjaar: 1989

Hallo , ik heb een chevrolet pick up en mijn vraag is weet iemand de juiste afstelling van de ontsteking of heeft iemand een tip????hoe je hem het beste af kan stellen??

praatje

Geplaatst door praatje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US C1500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

leo6507 (0), 18 jaar geleden

hoi Erwin:1 je begint met zuiger 1 op bovenste dode punt te draaienmet het vliegwiel,het streepje moet dan op 0 staan.
dan kijk je of je ondsteeking(rotor)naar zuiger 1 wijst ,dus schuin naar vooren. dan maak je alles vast en start de motor,nu is het een kwestie van luistern wanner de motor regelmatig loopt. meestal kontroleer ik nog even met een lamp,maar dat is meestal niet nodig. groeten leo (ik heb het nu wel over een 350 motor)

praatje (0), 18 jaar geleden

Ik heb ook een 350 motor , maar voor al als die warm begint teworden begint die op 6 of 7 cilinders telopen, en ik heb er al een niewe verdeler kap op met rotor.
En hij slaat met starten vaak terug.

alvast bedankt voor de tip trouwens

mvg erwin

leo6507 (0), 18 jaar geleden

hoi Erwin:heb je al nieuwe bougies geprobeerd?veder het vacumslangetje van je vervroeger kan lek zijn je bougiekabels kunnen door slaan,wand als ze warm worden zijn ze zachter en kunen ze makelijker bewegen. probeer het maar. ik lees wel of het wat geholpen heb. succes !!!! groeten leo

Boertie (0), 17 jaar geleden

Beetje laat maar het vacuum slangetje zit er niet meer aan bij dat model je moet een in line stekkertje los halen welke de motor n back up fuel zet, dit is een in line conector waar aan beide zijden een bruin/zwarte kabel,(drie plaatsen of R.tegen schutboard, achter de ontstekijng of pasagiers zijde onder het kachel huis) zit dan kan je de onsteking afstellen op nul graden dit is gelijk voor de 305 en de 350 motor daarna het stekkertje weer verbinden en de accu klemmen los halen en weer vast maken (code 44 wissen) dan onsteking nogmaals met de lamp controleren deze moet dan ongeveer op 24 graden staan dit is de wijze waarop de ontsteking afgesteld wordt bij een chevrolet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US C1500 of stel zelf een nieuwe vraag.