Chevrolet US Blazer: Automaatbak problemen

Bouwjaar: 1992

Hallo mijn chevy blazer uit "92 heeft bij het schakelen problemen met de juiste versnelling te kiezen. Hij schakelt vaak op en neer, dus van een hogere versneling naar een lagere en vice versa.> Weet iemand of dat ligt omdat de bak versleten is of is het evt een ander technisch euvel??
mvrgr Jacob

jac.

Geplaatst door jac. (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Blazer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

heeft de auto een kickdownkabel het kan zijn dat de afstelling daar niet goed van is.

Hans

jac. (0), 19 jaar geleden

Ja dat volgens mij wel,kijk ik daar nog even naar, bedankt voor je reactie
mvrgr jacob

DB-Racing (0), 19 jaar geleden

hoi.. het kan ook te maken hebben met je oliepijl van je bak of de staat waarin je olie verkeerd, het kan ook zijn dat je converter dicht zit.. dan bouwt ie niet genoeg druk op en raakt ie in de "war"
als het de kabel niet is dan kan je hem eventueelnog laten testen aan de computer( dat doen ze in eck en wiel bij a&r.. ) dan kunnen ze precies vertellen wat er mis is!
groetjes,
Donny

jac. (0), 19 jaar geleden

Hallo donny, bedankt voor jr reactie. We hebben bijna alles wel gedaan. De olie is in orde ook geen slijpsels en dergelijke. ook net ververst. De coverter heb ik nog niet naar gekeken!!.
Hij is ook al 2 keer aan de computer geweest en die geen fout meldingen. We blijven door zoeken, bedankt
gr Jacob

anoniem-1573996169 (0), 18 jaar geleden

Hallo gooi de kickdown kabel eens los en probeer het dan nog eens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Blazer of stel zelf een nieuwe vraag.