Chevrolet US Blazer: Backfire en slecht stationair

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.3

Hallo,

Mijn Blazer draait enorm slecht stationair. Valt terug naar 0.6. Ook heeft al 3 keer een zogenaamde backfire gehad. Hij heeft een open luchtfilter en na de backfire heb ik alle slangen gecontroleerd en opnieuw vastgezet. Hoe voorkom ik de backfire en hoe krijg ik hem op een fatsoenlijk toerental met stationair draaien. (wordt overigens nog erger als ik de airco aan zet)

dank alvast.

Michiel

Mlink

Geplaatst door Mlink (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Blazer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Kilometerstand??, kan wel eens een lekke klep zijn, maar stappenmotortje doet ook wel eens lastig, verdamper kan lek zijn , mengsel staat te arm, op benzine draait ie wel goed?? en als ie het alleen op gas doet, dan bij een bijna lege tank?? (backfire) ook de zgn massa luchtmeter wil wel eens uitvallen. Wat voor installatie zit er in, lpi of met verdamper?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Blazer of stel zelf een nieuwe vraag.