Chevrolet US Pick Up: chevrolet

Bouwjaar: 1988, Brandstof: LPG, Motorcode: 5.7l

mijn automaat slaat vrij bij de laatste versnelling of bij +/_ 105 km en doet er ook lang over om over te schakelen als hij koud is van z'n 2 naar 3 ,heb er best veel mee gereden maar hij is 5 jaar geleden geheel gereviseerd dus niet alleen de platen maar echt tot het laatste kogeltje.en hoeveel km gaat so'n ding eigenlijk mee. het is een 700 bak met overdrive.

mack 1970

Geplaatst door mack 1970 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Pick Up? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Filter? en zit er wel voldoend4e olie in. Hoe lang een bak meegaat ligt aan z'n baas, hard optrekken, niet stilstaan bij vooruit achteruit schakelen, dikke kar erachter, veel erg hard rijden, veel berglandschappen rijden, hoeveel km heb je in die 5 jaar gereden etc etc. at is de kleur van de bakolie en stinkt het verbrandt?
allemaal factoren die een rol spelen bij een automaatbak.

mack 1970 (0), 16 jaar geleden

De eerste 3 jaar toch wel zo'n +/_ 30000 per jaar,de laatste 2 nog geen 15000 vanwege ander werk heb mijn olie gepijld en ziet er ook nog redelijk mooi rood uit heb er ook altijd wel een vrachtje op gehad maar niks te gek meestal zo'n 5a600 kg ben er toch altijd voorzichtig mee geweest de bak geleidelijk laten schakelen als ik geladen was.Heb de meeste km op de snelweg gemaakt en ook als ik leeg was heb ik nog nooit harder gereden dan 130 km dus daar kan het niet aan liggen mvgr. marcel

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Waarschijnlijk het filter verstopt, maar is zonder er mee te rijden altijd maar weer een gokje vanaf deze kant.
olie en filter verversen is natuurlijk geen slechte zaak na zo'n 120000 km maar als het niks heeft geholpen is het jammer van je automaatbakolie, omdat ie dan alsnog uit elkaar moet, je "solenoid" is ook verdacht, maar kan er niet helemaal zeker van zijn. Beste advies van mijn kant; ga ff bij een usa=boer bij jou in de buurt langs en laat die ff een blik werpen.

mack 1970 (0), 16 jaar geleden

Ok zal ik doen in de hoop dat hij het kan vinden en hopelijk is het niks ernstig.bedankt voor je reactie en de groeten mack.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Pick Up of stel zelf een nieuwe vraag.