Chevrolet US Caprice: chevrolet caprice 1984 1985

Brandstof: Benzine, Motorcode: 5 liter v8

mijn chevrolet caprice een uitvoering met zo een beetje alle luxe die er mogelijk was, daar werkt de verstelling van de chauffeursstoel niet van .... eigenlijk werkt alles; de schakelaars het motortje en het "versnellingsbakje" er zit dus maar een motor onder de stoel en die drijft een soort van versnellingsbakje aan voor het omhoog omlaag naar voren of achteren verzetten.
tussen de bak en het motortje zit een asje wat aan het versnellingsbakje zit en daaromheen zit een (ik denk conisch) huisje wat aan het motortje zit en daar is een stuk afgebroken ..... moeilijk he :) maar ik heb een afbeelding geupload :)
maar nu is mijn vraag: kan ik gewoon tussen het motorke en het bakje de koppeling aan elkaar lijmen ?????
er zit geen vertanding tussen motor en bakje ......... zal dan alleen voorzichtiger moeten zijn met de aanslag van voorste en achterste en hoogste of laagste stand moeten zijn .... dus of t lang houdt?
of is er misschien iemand die een compleet setje van zo een caprice (malibu grand le mans etc etc) heeft

voor als t fotoke niet werkt
http://img709.imageshack.us/img709/2980/...

bbv8

Geplaatst door bbv8 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Caprice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Bennie Grof schoon schuren en met twee componentenlijm weer in elkaar zetten. Succes

bbv8 (0), 14 jaar geleden

hebje daar ervarig mee of denk je dat het gewoon een oplossing kan zijn, ik kan t natuurlijk gewoon eens gaan proberen heel veel kan er niet van kapot gaan denk ik, in ieder geval bedankt voor de reactie
gr bennie

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Bij iedere automaterialenzaak te koop , Pistool met doorzichtige mengbuis en zwart van kleur . Niet goedkoop maar je repareert er van alles mee. Succes.

ted11288 (0), 13 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem gehad,
Heb de boel met een bout aan elkaar gezet, het werkt prima! Dus ik heb niks gelijmd, maarat zal ook heel goed werken.

De stoel zit met zes bouten vast!


Succes er mee!

bbv8 (0), 13 jaar geleden

bedankt mensen voor t advies, ik heb het gelijmd gehad maar het was niet de oplossing .....
waarschijnlijk zit er in (ik noem het maar:) het versnellingsbakje iets vast, ik kreeg er na het lijmen helemaal geen beweging meer in.
ik ga eerst op zoek naar een compleet setje om tijdelijk te monteren en dan probeer ik de originele wel te repareren of ik moet een goede gebruikte op de kop kunnen tikken

misschien onder de lezers wel eentje die er iets voor heeft liggen een handmatige of jogere serie of zo

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Bennie je stelde het lijmen zelf voor, maar je was vergeten te kijken waarom die koppeling was gebroken. Het motortje is in ieder geval sterk genoeg. Succes verder met het project.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Bennie, google eens op usa parts of usa sloperijen ......... of kijk eens bij een taxibedrijf bij je in de buurt, miss ligt daar nog wel ergens wat rond te slingeren uit een reserve auto

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Caprice of stel zelf een nieuwe vraag.