Chevrolet US Chevy Van: Chevrolet Chevy van

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.7

Wij zijn in het bezit van een chevy van (globemaster) bouwjaar 1993.
Tijdens het rijden dweilt die wat en merk je aan het stuur dat je hem continue wat moet corrigeren.
Wie kan ons vertellen wat je hier aan kan doen
Alvast bedankt.

tcvplanning

Geplaatst door tcvplanning (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ferdinand (60), 11 jaar geleden

Ik weet niet of dit je eerste Van is.Ga er in ieder geval van uit,dat deze Vans geen messcherpe auto's zijn.Ze deinen en dweilen allemaal wat.Je kan dit enigszins oplossen door andere schokbrekers.Ik rij al jaren deze Vans.Bij mijn vorige heb ik er Koni's ondergezet en bij mijn huidige Billstein.Dit verbetert aanzienlijk het rijgedrag.Wat overigens niet wel zeggen,dat je het onderstel niet moet controleren.Er kan namelijk ook ergens speling op zitten of hij is niet goed uitgelijnd.Keep on Vanning.
Ferry

ferdinand (60), 11 jaar geleden

Bedankt.
Ferry

tcvplanning (0), 11 jaar geleden

De auto staat op dit moment in de garage en het blijkt dat er iets aan de hand is met zowel de fusseekogel als stuurkogel dus ik denk dat dit al een enorme verbetering met zich mee brengt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.