Chevrolet US Chevy Van: Wielmoeren

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.7 V8 vortec

Vanochtend wilde ik een voorband verwisselen en nu draaien er twee bouten in de schijf/as mee.Heeft iemand een idee hoe ik nu het wiel eraf kan halen .Het zijn dichte chromen wielmoeren.
Ik hoor het graag.
Ferry

ferdinand

Geplaatst door ferdinand (60) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ferdinand (60), 11 jaar geleden

Met veel moeite heb ik het wiel los gekregen.Maar nu zitten twee bouten los in de schijf/as.Hoe zitten die vast,geklonken, gelast en hoe krijg ik ze weer vast.
Ferry

ferdinand (60), 11 jaar geleden

Heeft niemand een idee.
ferry

ernhemmer (0), 11 jaar geleden

Ferry waarschijnlijk zullen dat losse tapeinden zijn die je met een klap weer hoogstwaarschijnlijk terug kan tikken... anders bij de dealer even nieuwe bestellen... Succes

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

Sorry, topic ff gemist...
Zoals Michael al zegt, je tikt ze er zo uit, en nieuwe zijn gewoon te bestellen... ze klemmen zich in de naaf, maar soms zijn er mensen die wielen zo idioot vastzetten dat je ze of niet weer loskrijgt, of je vernielt het klemgedeelte, zoals bij jou...
Ff bij de dealer of een us specialist nieuwe bestellen....
gr

Peco Power

ferdinand (60), 11 jaar geleden

Bedankt,ik ga ze bestellen.
Ferry

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

zet de nieuwe eventuweel vast met een borgmiddel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.